Earwin

Menneske / Bonde (tidligere ryttersoldat i hæren)
44 år gammel, mand, muskuløs, ar henover kinden

Han lever lykkeligt sammen med sin familie
(Kone Alysha (40), datter Trinity (12) og søn Derry (7)) et stykke uden for byen på en gård, som han passer godt

For halvande uge side tog konen og børnene ind til markedet for at sælge en hjort, som han og Trinity fangede på hendes første jagt. Men så gik det galt, og pestklokkerne begyndte at ringe.

Derfor tog han ind til byen for at finde og hjælpe sin familie. Byportene blev lukket, og de var alle fire fanget i byen. De søgte tilflugt ved Sigmartemplet, men den nat hvor de udøde gengangere vågnede, og templet brød i flammer, blev de skilt fra hinanden. Earwin kæmpede mod en gruppe vandrende lig, mens hans familie flygtede. Da han nåede frem til fælleshuset, var der ikke noget spor af hans familie…

Mål: At finde sin familie og beskytte dem.

  • Han prøver at være venlig men det lykkedes ikke særlig tit og så bliver han irriteret. 
  • Han vil helst undgå kamp.
  • Hvis han ser nogen, der har brug for hjælp, tjekker han først om hans familie er i fare, bagefter om det ligner en kamp han kan vinde. Hvis det er muligt, vil han hjælpe – helst uden selv at komme i fare (måske skyde fra afstand, hjælpe folk i sikkerhed). Men hvis hans familie er i fare, slås han mod alt og er villig til at dø for at redde dem.
  • Hvis han opdager noget mystisk, vil han undersøge det diskret for at finde ud af om det kan have relation med pesten/zombierne/rotterne og om det kan lede til min families redning.

Før han blev bonde, var han ryttersoldat og var i krig ude østpå langs grænsen til Ostland. Men han stak af fra hæren, for at være sammen med sin familie.

Udstyr: Læderfrakke, Bue (15 pile), dolk, økse, stor brændeøkse, høtyv, lanterne.

Human, Peasant (Tidl. Horseman)

WSBSSTIAgiDexIntWPFelWounds
4535504030403530302516

Trained Skills: Animal Care 45%, Heal 40%, Melee (Basic) 50%, Outdoor Survival 40%, Perception 40%, Ranged (Bow) 45%

Comments are closed.