Walter Höhmann

Menneske / Scholar / Wizards Apprentice
Mand, 21 år

Udsende: blå øjne, normal højde og mellemlangt brunt hår.

Hvad siger folk om mig?
Har forældre som ikke går i panik men prøver at tænke logisk over hvad man burde gøre. Barndom som jeg helst ikke vil tale om. (Folk tænker at det er fordi den var ret hård)

Når folk bagtaler dig: Slemt: At jeg overtænker ting, jeg tror jeg er klog på alt og at jeg måske sætter mig selv højere end folk der ikke er kloge.

Godt: At jeg er klog, at man kan spørge mig om hjælp til at regne/læse noget/fortælle om folk prøver at snyde en og at jeg har nogle gode jokes.

Hvad vil jeg opnå?: At overleve med min familie og få hverdagen tilbage til normalen.

Hvad gør du hvis?
Du ser nogen, som har brug for hjælp?
: Jeg vil mistænksomt hjælpe dem men se rundt til hvis det er en fælde.
Hører/ser noget mystisk?: Jeg vil undersøge det forsigtigt.
Der er mulighed for kamp?: Jeg prøver at finde en anden mulighed medmindre jeg vil vinde uden tvivl.

De sidste par dage: Har rejst fra universitetet i Nordlands hovedstad (Salzenmund) fordi nogen havde mistanke til at han var begyndt at studerer trolddom uden en tilladelse. Ankom til sin hjemby Heidenhüs med samme postvogn, som de første der blev syge. Da sygdomme brød ud, holdt han sig indenfor, og da de døde begyndte at vandre rundt og angribe folk, måtte han flygte, da de trængte ind i huset. Han endte i byens fælleshus.

På hans værelse på kroen har han sin stjernekikkert og flere bøger.

Hans forældre og tre mindre søskende bor normalt over på kanonstøberiet, hvor forældrene arbejder som ingeniører (de har gennem deres arbejdet gjort kanonerne 3% mere sikre).

Udstyr: Bog (handler om stjerne og planeter – og hvordan man kan trække deres kraft ned på jorden og lave trolddom), lille taske med papir, skrivegrej og blæk, pung med 10 sølvskillinger. Dolk. Teleskop og flere bøger om Astralogi. Armbrøst (2 skud).

Human Fellow Scholar

WSBSSTIAgiDexIntWPFelWounds
2530304540303055504016

Trained Skills: Language (Magick) 60%, Lore (Astral) 70%, Lore (Magick) 60%, Perception 50%
Petty Magick:
Light (trylle lys frem, ved at trække det ned fra stjernerne)
Sleep (få folk til at falde i søvn)
Twitch (kan lytte rundt på små ting; få en bog til at falde ned fra hylde, puste et lys ud, dreje en nøgle, den slags ting)

Comments are closed.